Dierenartspraktijk

dierenartspraktijk Arts en Dier - Lokeren

Dierenartspraktijk : Consultaties

Consultaties doen we zoveel mogelijk op afspraak. Uw huisdier is het best te behandelen in een rustige omgeving. Best dat ze alleen zijn in onze dierenartspraktijk. Als ze met meerdere samen in de wachtzaal moeten zitten, is dit immers bijzonder stresserend voor uw huisdieren. Dit is ook niet gunstig is voor het daarop volgend onderzoek bij de dierenarts. Dus tracht steeds een afspraak te maken.

Bovendien op deze manier kunnen we u een betere en vlottere service geven zonder lange wachttijden. Mocht er echter onverwachts iets ernstigs aan de hand zijn, bel ons dan zeker onmiddellijk op.

Buiten de openingsuren

Ook buiten de openingsuren en in het weekend is onze dierenartspraktijk telefonisch bereikbaar voor spoedgevallen. Als we u niet persoonlijk verder kunnen helpen dan kunnen we  u eventueel steeds doorverwijzen naar de dierenarts van wacht.

Dierenartspraktijk voor Lokeren, Zele, Berlare, Heiende, Eksaarde, Zeveneken, Sinaai en Waasmunster

Preventieve geneeskunde

Een belangrijk deel van ons werk is preventieve geneeskunde, dwz vaccinaties, adviezen ter preventie van vlooien- wormenbesmettingen, preventieve sterilisatie ect.

Ook voor de ‘jaarlijkse spuit’ kan u bij ons terecht, maar een jaarlijkse vaccinatie is veel meer dan dat! Het is immers het moment voor een jaarlijkse gezondheidscontrole,  dat helpt problemen in een vroeg stadium op te sporen  waardoor de behandeling ervan meer kans van slagen heeft.

Verder is uiteraard het onderzoek en de behandeling van zieke dieren het belangrijkste aspect van ons werk.

Dierenartspraktijk : onderzoek - operatie

Voorkomen is beter dan genezen. Neem bij twijfel steeds contact op met ons.

Medicatie – verzorgingsproducten

Wij hebben ook een eigen medicatie–stock. Daarom kunnen we onze klanten steeds helpen met verzorgingsproducten, zoals  ontvlooïngs- en ontwormingsmiddelen, anti-haarbalpasta, kragen, pet shirts, verzorgende zalven, oorreiniger, oogstreepremover enz.

Dierenvoeding

Bij ons kunt u ook voeding bestellen (Hill’s, Sanimed, Trovet, Eukanuba, Royal Canin, Specific en andere merken). Dit kan u gerust per mail doen.

Doordat het gamma aan dieetvoedingen erg uitgebreid is geworden is het erg belangrijk dat u bij een bestelling precies vermeldt welke voeding en welke verpakking u juist wenst.