Consultatie – openingsuren

Openingsuren van uw dierenarts in Lokeren

Openingsuren

Onze openingsuren voor consultaties zijn :

Enkel op afspraak :

Ma – vr : 9-12u en 14-19u
Za : 9-12u

Maak steeds een afspraak

Consultaties doen we zoveel mogelijk op afspraak. Dit is voor uw huisdier immers veel minder stresserend. Het wordt dan behandeld in een rustige omgeving. Als uw honden en katten gedwongen met anderen moeten samenzitten in de wachtzaal, geeft dat stress bij uw huisdieren. Niet ideaal op het moment zelf, maar ook niet bij het onderzoek bij de dierenarts. Dit onderzoek gaat vlotter als de dieren rustig zijn.

Bovendien kunnen we u op deze manier een betere en vlottere service geven, zonder lange wachttijden. Daarom vragen we om steeds een afspraak te maken.

Mocht toch onverwachts iets ernstig aan de hand zijn, contacteer ons dan zeker onmiddellijk.

Maak een afspraak

Dringende consultatie

Ook buiten de openingsuren en in het weekend trachten we telefonisch bereikbaar te zijn voor dringende gevallen. Als we u niet persoonlijk kunnen verder helpen dan gaan we u steeds helpen door te verwijzen naar de dierenarts van wacht.

Medicatie

We hebben onze eigen medicatie op stock. U kan bij ons terecht voor verzorgingsproducten, ontvlooiingsmiddelen, ontwormingsproducten of extra medicatie indien nodig.

Operatiekwartier

In onze praktijk beschikken we over een modern goed uitgerust operatiekwartier, met narcosetoestellen. Zodat de nodige ondersteuning kan gegeven worden bij de behandeling van uw huisdier.